Вредниот Asic Miner – Antminer K7 22 $ долари дневно добивка

антминер К7

Најновата ASIC за рударство Nervos (CKB рудар): Bitmain Antminer K7!

Bitmain K7 е најновата еволуција на алгоритмот Eaglesong.Обезбедува значително подобрен пресметковен излез, пионерска ефикасност и имплементирање на нов индустриски стандард.

Ова е најмоќниот рудар Eaglesong на пазарот во моментов, со над 3x поголем хашрејт од неговите најблиски конкуренти.

Antminer K7 има компјутерска моќ од 63,5t, што е повеќе од пет пати поголема од претходната Goldshell CK5, но потрошувачката на енергија не е многу различна.

Antminer k7 ќе биде произведен и претпродаден од Bitmain во декември 2022 година. Во моментов тој е најголемиот ckb уред на пазарот

Nervos Network CKB е монета која е посветена на Доказ за работа, што значи дека ќе остане минлива!Овој сосема нов Antminer K7 го руднува CKB, па дури и во тешки пазарни околности, заработува преку 22 долари на ден на паричка што е пониска за 90% од нејзиниот ATH!

 

Спецификација Antminer K7

Модел: Antminer K7

Алгоритам: Орелска песна

Криптовалута: Нервос (ЦКБ монета)

Хашат: 63,5 Т

Потрошувачка на енергија: 3080W

Напојување со наизменична струја Влезна струја: 20 А

Ефикасност: 0,049 J/gh

Работна температура 5-45°C

Бучава: 75 db

Работна влажност: 10~90% RH

Големина (В/О): 430*195,5*290мм

Големина на пакување:570*316*430 мм

Бруто тежина: 18 кг

Можете да видите каква огромна работа е направена со сегашната генерација на ASIC.Уредот е навистина исклучително моќна опрема и ќе обезбеди можност не само со задоволство да се ископува криптовалута, туку и да се добие одличен приход, патем за тоа.

Новиот рудар - Bitmain Antminer K7 е навистина најдобриот уред за рударство Nervos, одличните перформанси и квалитет што ги обезбедува Bitmain ви овозможуваат не само да уживате во рударството, туку и да добиете ново искуство за себе.Дефинитивно препорачувам да купите!

 


Време на објавување: 25-11-2022 година